BibTex RIS Kaynak Göster

Düşünsel Paradigma Değişmeleri ve Kaotik Düşünsel Ortam: Bir Röportaj

Yıl 2010, Cilt: 4 Sayı: 1, - , 06.01.2010

Öz

 

ÖZET

Bu metin, Ataol Behramoğlu ile ・düĢünsel paradigma değiĢmeleri・ konusunda yapılan bir söyleĢidir. Behramoğlu, bu söyleĢide, Beykent Üniversitesi・nde Rus dili ve edebiyatına olan ilgiden, küreselleĢme sürecinde eski sosyalist ülkelerde ortaya çıkan değiĢimden ve fikir dünyasındaki kaotik ortamdan söz etmektedir.

Anahtar kelimeler:

Paradigma değiĢmeleri, kaotik düĢünsel ortam, Rus dili ve edebiyatı, küreselleĢme, sosyalist yapılar.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Derleme Makale
Yazarlar

Ataol Behramoğlu Bu kişi benim

Muhittin Karabulut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 6 Ocak 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 2010 Cilt: 4 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Behramoğlu, A., & Karabulut, M. (2010). Düşünsel Paradigma Değişmeleri ve Kaotik Düşünsel Ortam: Bir Röportaj. Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 4(1).

23094


The Journal is committed to upholding the highest standarts of publication ethics and takes all possible measures against any publication malpratices. Submitting researches by all authors mean that they assured their manuscripts are original and attest that the submitted papers represent their contributions and have not been copied or plagiarized in whole or in part from other works. All submissions will be checked by iThenticate before being sent to reviewers according to the Journal's Zero Tolerance on the Plagiarism Policy