BibTex RIS Kaynak Göster

Ege Bölgesi Yemek Fabrikalarındaki Yöneticilerin Eğitim Düzeyleriyle İlişkilendirilmiş Kalite, Standartlaşma Ve Marka Yaratımı Algılamaları

Yıl 2006, Cilt: 10 Sayı: 1, - , 01.06.2006

Öz

EGE BÖLGESİ YEMEK FABRİKALARINDAKİ YÖNETİCİLERİN EĞİTİM DÜZEYLERİYLE İLİŞKİLENDİRİLMİŞ KALİTE, STANDARTLAŞMA VE MARKA YARATIMI ALGILAMALARI

Yıl 2006, Cilt: 10 Sayı: 1, - , 01.06.2006

Öz

Bu makale hizmet işletmelerinde kalite, standartlaşma ve marka yaratımı konularını ele almaktadır. Makalenin temel amacı hizmet işletmelerinde kalite, standartlaşma ve marka yaratımı konularına vurgu yapmak ve yöneticilerin eğitim düzeyleri ile kalite, standartlaşma ve marka yaratımı algılamaları arasındaki ilişkiyi Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren yemek fabrikalarındaki bir uygulama ile ortaya koymaktır

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Hulusi Doğan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2006
Gönderilme Tarihi 11 Ağustos 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 10 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Doğan, H. (2006). EGE BÖLGESİ YEMEK FABRİKALARINDAKİ YÖNETİCİLERİN EĞİTİM DÜZEYLERİYLE İLİŞKİLENDİRİLMİŞ KALİTE, STANDARTLAŞMA VE MARKA YARATIMI ALGILAMALARI. Çukurova Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 10(1).