BibTex RIS Kaynak Göster

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA

Yıl 1999, Sayı: 3, - , 20.06.2015

Öz

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA

Yıl 1999, Sayı: 3, - , 20.06.2015

Öz

üretme, sanayi ile bilimsel çevreleri buluşturarak, bölgesel kalkınmayı sağlamada dünyada temel yapı olarak ortaya çıkmaktadır. Bilim parkında gerçekleştirilecek Üniversite-Sanayi işbirliği bilimin teknolojiye dönüştürülmesine katkı sağlayacak, teknolojinin de sanayide üretim için kullanımına imkan sağlayacaktır

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

İ. Hakki Düğer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 20 Haziran 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Düğer, İ. H. (2015). İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi(3).
AMA Düğer İH. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. Haziran 2015;(3).
Chicago Düğer, İ. Hakki. “İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA”. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, sy. 3 (Haziran 2015).
EndNote Düğer İH (01 Haziran 2015) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 3
IEEE İ. H. Düğer, “İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA”, Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, sy. 3, Haziran 2015.
ISNAD Düğer, İ. Hakki. “İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA”. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 3 (Haziran 2015).
JAMA Düğer İH. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2015.
MLA Düğer, İ. Hakki. “İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA”. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, sy. 3, 2015.
Vancouver Düğer İH. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YİRMİ BEŞ YAŞINDA. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2015(3).

Dergimiz EBSCOhost, ULAKBİM/Sosyal Bilimler Veri Tabanında, SOBİAD ve Türk Eğitim İndeksi'nde yer alan uluslararası hakemli bir dergidir.