Tüketici Davranışlarında Bilişsel Uyumsuzluk
Öz
Anahtar Kelimeler
Destekleyen Kurum
Teşekkür
Kaynakça
- Eken, İ. (2011). Reklamda Absürtlüğün Etkileri: Bilişsel Tepkilerin Yön Verici Rolü. Bahçeşehir Üniversitesi, Yüksek Lisans Tezi, 25-27. Freedman, J. vd. (1993). Sosyal Piskoloji, 3. Basım, İmge Yayınları, İstanbul.
- Kağıtçıbaşı, Ç. (1988), İnsan ve İnsanlar, İstanbul Matbaası.
- Kandemir, G. (2018). Tüketici İlgilenim ve Ürün Bilgi Düzeylerinin Satın Alma Kararları Üzerindeki Rolüne İlişkin Bir Araştırma. Marmara Üniversitesi, Yüksek Lisans Tezi, 43.
- Keng, C. J. ve Liao, T. H. (2009). "Consequences of postpurchase dissonance: The mediating role of an external information search". Social Behavior and Personality: An International Journal, 37(10): 1327-1339.
- Kotler, P. ve Armstrong, G. (2010). Principles of Marketing. Pearson Education.
- Maertz Jr, vd. (2009). When learning is not enough: A process model of expatriate adjustment as cultural cognitive dissonance reduction. Organizational Behavior and Human Decision Processes: 66-78.
- McKimmie, B. M. vd. (2003). Ben ikiyüzlüyüm, ama diğerleri de öyle: Grup desteği ve bilişsel uyumsuzluğun azaltılması. Grup Dinamiği: Teori, araştırma ve uygulama: 214.
- Odabaşı, Y. ve Barış, G. (2002). Tüketici Davranışları. MediaCat, İstanbul.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
İşletme
Bölüm
Araştırma Makalesi
Yazarlar
Okan Elüstün
*
Türkiye
Yayımlanma Tarihi
30 Haziran 2020
Gönderilme Tarihi
9 Ocak 2020
Kabul Tarihi
28 Mart 2020
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2020 Cilt: 2 Sayı: 1