APA |
O Meara, J. T. (1972). KARLI MAMÜLLERİN SEÇİMİ (B. Tenekecioğlu, çev.). Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, 8(1), 109-125. |
|
AMA |
O Meara JT. KARLI MAMÜLLERİN SEÇİMİ. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. Haziran 1972;8(1):109-125. |
|
Chicago |
O Meara, John T. “KARLI MAMÜLLERİN SEÇİMİ”. çeviren Birol Tenekecioğlu. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 8, sy. 1 (Haziran 1972): 109-25. |
|
EndNote |
O Meara JT (01 Haziran 1972) KARLI MAMÜLLERİN SEÇİMİ. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 8 1 109–125. |
|
IEEE |
J. T. O Meara, “KARLI MAMÜLLERİN SEÇİMİ”, Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, c. 8, sy. 1, ss. 109–125, 1972. |
|
ISNAD |
O Meara, John T. “KARLI MAMÜLLERİN SEÇİMİ”. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. Birol TenekecioğluTrc 8/1 (Haziran 1972), 109-125. |
|
JAMA |
O Meara JT. KARLI MAMÜLLERİN SEÇİMİ. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. 1972;8:109–125. |
|
MLA |
O Meara, John T. “KARLI MAMÜLLERİN SEÇİMİ”. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, çeviren Birol Tenekecioğlu, c. 8, sy. 1, 1972, ss. 109-25. |
|
Vancouver |
O Meara JT. KARLI MAMÜLLERİN SEÇİMİ. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. 1972;8(1):109-25. |
|