BibTex RIS Kaynak Göster

Preliminary list of Auchenorrhyncha with notes on distribution and importance of species in Turkey. XI. Family Cicadellidae, Typhlocybinae: Alebrint and Dikraneurini

Yıl 1983, Cilt: 7 Sayı: 2, - , 01.04.1983

Öz

Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini

Yıl 1983, Cilt: 7 Sayı: 2, - , 01.04.1983

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Niyazi Lodos Bu kişi benim

Ayla Kalkandelen Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1983
Gönderilme Tarihi 8 Şubat 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 1983 Cilt: 7 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Lodos, N. ., & Kalkandelen, A. . . . (1983). Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. Turkish Journal of Entomology, 7(2).
AMA Lodos N, Kalkandelen A. Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. TED. Nisan 1983;7(2).
Chicago Lodos, Niyazi, ve Ayla Kalkandelen. “Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı Ve önemlerine Ait ön Listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint Ve Dikraneurini”. Turkish Journal of Entomology 7, sy. 2 (Nisan 1983).
EndNote Lodos N, Kalkandelen A (01 Nisan 1983) Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. Turkish Journal of Entomology 7 2
IEEE N. . Lodos ve A. . . . Kalkandelen, “Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini”, TED, c. 7, sy. 2, 1983.
ISNAD Lodos, Niyazi - Kalkandelen, Ayla. “Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı Ve önemlerine Ait ön Listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint Ve Dikraneurini”. Turkish Journal of Entomology 7/2 (Nisan 1983).
JAMA Lodos N, Kalkandelen A. Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. TED. 1983;7.
MLA Lodos, Niyazi ve Ayla Kalkandelen. “Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı Ve önemlerine Ait ön Listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint Ve Dikraneurini”. Turkish Journal of Entomology, c. 7, sy. 2, 1983.
Vancouver Lodos N, Kalkandelen A. Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. TED. 1983;7(2).