BibTex RIS Kaynak Göster

Pyrrhocoris gıoup (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) with description of a new genus and a new species from Indo-Pakistan subcontinent and their relationships

Yıl 1986, Cilt: 10 Sayı: 2, - , 01.04.1986

Öz

Pyrrhocoris cins grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde yeni bir cins ve yeni bir türünün deskripsiyonları ile aralarındaki ilişkiler

Yıl 1986, Cilt: 10 Sayı: 2, - , 01.04.1986

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

İmtiaz Ahmad Bu kişi benim

Narjis Abbas Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1986
Gönderilme Tarihi 8 Şubat 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 10 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Ahmad, İ. ., & Abbas, N. . (1986). Pyrrhocoris cins grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde yeni bir cins ve yeni bir türünün deskripsiyonları ile aralarındaki ilişkiler. Turkish Journal of Entomology, 10(2).
AMA Ahmad İ, Abbas N. Pyrrhocoris cins grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde yeni bir cins ve yeni bir türünün deskripsiyonları ile aralarındaki ilişkiler. TED. Nisan 1986;10(2).
Chicago Ahmad, İmtiaz, ve Narjis Abbas. “Pyrrhocoris Cins Grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde Yeni Bir Cins Ve Yeni Bir türünün Deskripsiyonları Ile aralarındaki ilişkiler”. Turkish Journal of Entomology 10, sy. 2 (Nisan 1986).
EndNote Ahmad İ, Abbas N (01 Nisan 1986) Pyrrhocoris cins grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde yeni bir cins ve yeni bir türünün deskripsiyonları ile aralarındaki ilişkiler. Turkish Journal of Entomology 10 2
IEEE İ. . Ahmad ve N. . Abbas, “Pyrrhocoris cins grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde yeni bir cins ve yeni bir türünün deskripsiyonları ile aralarındaki ilişkiler”, TED, c. 10, sy. 2, 1986.
ISNAD Ahmad, İmtiaz - Abbas, Narjis. “Pyrrhocoris Cins Grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde Yeni Bir Cins Ve Yeni Bir türünün Deskripsiyonları Ile aralarındaki ilişkiler”. Turkish Journal of Entomology 10/2 (Nisan 1986).
JAMA Ahmad İ, Abbas N. Pyrrhocoris cins grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde yeni bir cins ve yeni bir türünün deskripsiyonları ile aralarındaki ilişkiler. TED. 1986;10.
MLA Ahmad, İmtiaz ve Narjis Abbas. “Pyrrhocoris Cins Grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde Yeni Bir Cins Ve Yeni Bir türünün Deskripsiyonları Ile aralarındaki ilişkiler”. Turkish Journal of Entomology, c. 10, sy. 2, 1986.
Vancouver Ahmad İ, Abbas N. Pyrrhocoris cins grubunun (Hemiptera : Pyrrhocoridae: Pyrrhocorinae) Indo-Pakistan bölgesinde yeni bir cins ve yeni bir türünün deskripsiyonları ile aralarındaki ilişkiler. TED. 1986;10(2).