BibTex RIS Kaynak Göster

A new species of Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) parasıtic on Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coleoptera, Scolytidae) in Turkey and some notes about it

Yıl 1995, Cilt: 19 Sayı: 2, - , 01.04.1995

Öz

Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)'un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar

Yıl 1995, Cilt: 19 Sayı: 2, - , 01.04.1995

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Thekke Curuppathe Narendran Bu kişi benim

Serdar Tezcan Bu kişi benim

H. Sungur Civelek Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1995
Gönderilme Tarihi 8 Şubat 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 19 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Narendran, T. C. ., Tezcan, S. ., & Civelek, H. S. . (1995). Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. Turkish Journal of Entomology, 19(2).
AMA Narendran TC, Tezcan S, Civelek HS. Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. TED. Nisan 1995;19(2).
Chicago Narendran, Thekke Curuppathe, Serdar Tezcan, ve H. Sungur Civelek. “Scolytus Rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un Parazitoidi Olan Yeni Bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü Ve Bunun üzerine Bazı Notlar”. Turkish Journal of Entomology 19, sy. 2 (Nisan 1995).
EndNote Narendran TC, Tezcan S, Civelek HS (01 Nisan 1995) Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. Turkish Journal of Entomology 19 2
IEEE T. C. . Narendran, S. . Tezcan, ve H. S. . Civelek, “Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar”, TED, c. 19, sy. 2, 1995.
ISNAD Narendran, Thekke Curuppathe vd. “Scolytus Rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un Parazitoidi Olan Yeni Bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü Ve Bunun üzerine Bazı Notlar”. Turkish Journal of Entomology 19/2 (Nisan 1995).
JAMA Narendran TC, Tezcan S, Civelek HS. Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. TED. 1995;19.
MLA Narendran, Thekke Curuppathe vd. “Scolytus Rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un Parazitoidi Olan Yeni Bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü Ve Bunun üzerine Bazı Notlar”. Turkish Journal of Entomology, c. 19, sy. 2, 1995.
Vancouver Narendran TC, Tezcan S, Civelek HS. Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. TED. 1995;19(2).