Bilgi Edinme Kanunundan Yararlanma Sıklığı: Erciyes Üniversitesi Örneği (2011-2014)
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Arklan, Ümit, Halkla İlişkiler Açısından Bilgi Edinme Hakkının Kullanımı: Türk Kamu Yönetimindeki Sorunlar Ve Çözümüne Yönelik Bir Model Önerisi, Yayınlanmamış Doktora Tezi, Konya 2008.
- Arklan, Ümit, Halkla İlişkiler ve Bilgi Edinme Hakkı Türk Kamu Yönetimi Açısından Bir Yaklaşım, Literatürk Yayınları, Konya 2009.
- Canöz, Kadir, “Kamuda Halkla İlişkilerin Yeni Yüzü: Bilgi Edinme Yasası” Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Dergi, 2008, 5(3), s. 141-152.
- Hız, Yüksel ve Zekeriya Yılmaz, Bilgi Edinme ve Dilekçe Hakkı, Seçkin Yayıncılık, Ankara 2004.
- Işık, Metin ve Emel Tanyeri, “Bir Halkla İlişkiler Faaliyeti Olarak Bilgi Edinme Hakkı ve Uygulanabilirliği: Erciyes Üniversitesi Örneği” Akdeniz İletişim Dergisi, 2010, S. 14, s. 145-167.
- Kaya, Cemil, İdare Hukukunda Bilgi Edinme Hakkı, Seçkin Yayıncılık, Ankara 2005.
- Kaya, Emre, Kamu Yönetiminde Şeffaflık ve Bilgi Edinme Hakkı Çerçevesinde Bilgi Edinme Hakkı Kanunu’nun Uygulama Sürecinin Değerlendirilmesi. Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Konya 2006.
- Kara, Seyfettin, “Danıştay ve idare Mahkemesi Kararları Işığında Bilgi Edinme Hakkı Kanunu'na Eleştirel Bir Bakış” İdare Hukuku ve İlimleri Dergisi, 2012, Cilt:15 (1), s. 197-209.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Hatun İbiş
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Haziran 2015
Gönderilme Tarihi
1 Haziran 2015
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2015 Cilt: 1 Sayı: 38