SÜPERMARKETLERİN TERCİH EDİLMESİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- AC Nielsen Zet Araştırma Raporu “Türkiye Tüketim ve Alışveriş Göstergeleri Raporu”, 2002.
- Akdoğan, Şükrü ve Kenan Güllü, “Tüketicilerin Süpermerket Tercihlerinde Etkili Olan Faktörler”, Pazarlama Dünyası, Yıl:14, Sayı:5, 2000, ss. 58-64.
- Aksulu, İkbal, “Tüketiciyi Parekendeci Markasına Yönelten Nedenler”, 5. Ulusal Pazarlama Kongresi, Antalya, 2000, ss. 327-347.
- Baş, Türker, Anket, Seçkin Yayıncılık ve San. ve Tic. Aş. Ankara, 2001.
- Clarkson, Richard M., Colin M. Clarke-Hill ve Terry Robinson, “UK Supermarket Location Assessment”, International Journal of Retail & Distribution Management, Vol: 24, No: 6, 1996, pp. 22–33.
- Dursun, Yunus ve Mahir Nakip, 1994 Ekonomik Krizinin İşletmelerin Pazarlama Faaliyetleri ve Tüketicileri Üzerindeki Etkileri, Üniversite Sanayi İşbirliği Vakfı Yayın No: 1, Kayseri, 1997.
- İrik, Özlem, (2005), Hizmet Kalitesinin Müşteri Bağlılığı Üzerine Etkileri ve Tansaş Süpermarket
- İşletmelerinde Bir Uygulama, Dumlupınar Üniversitesi SBE, Yayınlanmamış Yükseklisans Tezi, Kütahya.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Kahraman Çatı
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Mayıs 2007
Gönderilme Tarihi
10 Eylül 2014
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2007 Cilt: 6 Sayı: 22