BibTex RIS Kaynak Göster

POTASYUM SORBAT UYGULAMASININ SOĞUK MUHAFAZA SÜRESİNCE FARKLI TÜR KANATLI ETLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNE ETKİSİ

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 3, 49 - 54, 01.09.2004

Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 3, 49 - 54, 01.09.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72FJ39HD
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Ahmet Güner Bu kişi benim

Yusuf Doğruer Bu kişi benim

Gürkan Uçar Bu kişi benim

Abdullah Keleş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 20 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Güner, A., Doğruer, Y., Uçar, G., Keleş, A. (2004). Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 20(3), 49-54.
AMA Güner A, Doğruer Y, Uçar G, Keleş A. Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage. Eurasian J Vet Sci. Eylül 2004;20(3):49-54.
Chicago Güner, Ahmet, Yusuf Doğruer, Gürkan Uçar, ve Abdullah Keleş. “Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20, sy. 3 (Eylül 2004): 49-54.
EndNote Güner A, Doğruer Y, Uçar G, Keleş A (01 Eylül 2004) Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20 3 49–54.
IEEE A. Güner, Y. Doğruer, G. Uçar, ve A. Keleş, “Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage”, Eurasian J Vet Sci, c. 20, sy. 3, ss. 49–54, 2004.
ISNAD Güner, Ahmet vd. “Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20/3 (Eylül 2004), 49-54.
JAMA Güner A, Doğruer Y, Uçar G, Keleş A. Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage. Eurasian J Vet Sci. 2004;20:49–54.
MLA Güner, Ahmet vd. “Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 20, sy. 3, 2004, ss. 49-54.
Vancouver Güner A, Doğruer Y, Uçar G, Keleş A. Effect of the Potassium Sorbat Application on the Microbiological QuaIity of Poultry Meats During the Cold Storage. Eurasian J Vet Sci. 2004;20(3):49-54.