BibTex RIS Kaynak Göster

SALAM ÜRETİMİNDE TAVUK VE HİNDİ ETİ KULLANIMI

Yıl 2000, Cilt: 16 Sayı: 2, 103 - 110, 01.06.2000

Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production

Yıl 2000, Cilt: 16 Sayı: 2, 103 - 110, 01.06.2000
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72YU26RN
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Mustafa Atasever Bu kişi benim

Abdullah Keleş Bu kişi benim

Ahmet Güner Bu kişi benim

K. Kaan Tekinşen Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 16 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Atasever, M., Keleş, A., Güner, A., Tekinşen, K. K. (2000). Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 16(2), 103-110.
AMA Atasever M, Keleş A, Güner A, Tekinşen KK. Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production. Eurasian J Vet Sci. Haziran 2000;16(2):103-110.
Chicago Atasever, Mustafa, Abdullah Keleş, Ahmet Güner, ve K. Kaan Tekinşen. “Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 16, sy. 2 (Haziran 2000): 103-10.
EndNote Atasever M, Keleş A, Güner A, Tekinşen KK (01 Haziran 2000) Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 16 2 103–110.
IEEE M. Atasever, A. Keleş, A. Güner, ve K. K. Tekinşen, “Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production”, Eurasian J Vet Sci, c. 16, sy. 2, ss. 103–110, 2000.
ISNAD Atasever, Mustafa vd. “Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 16/2 (Haziran 2000), 103-110.
JAMA Atasever M, Keleş A, Güner A, Tekinşen KK. Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production. Eurasian J Vet Sci. 2000;16:103–110.
MLA Atasever, Mustafa vd. “Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 16, sy. 2, 2000, ss. 103-10.
Vancouver Atasever M, Keleş A, Güner A, Tekinşen KK. Using of Chicken and Turkey Meat in Salami Production. Eurasian J Vet Sci. 2000;16(2):103-10.