BibTex RIS Kaynak Göster

Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages

Yıl 1999, Cilt: 15 Sayı: 1, 145 - 152, 01.03.1999

FERMENTE SUCUKLARDAKİ DOKU TİPLERİNİN HİSTOLOJİK YÖNTEMLERLE BELİRLENMESİ

Yıl 1999, Cilt: 15 Sayı: 1, 145 - 152, 01.03.1999
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA73DY36DT
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Mustafa Atasever Bu kişi benim

İlhami Çelik Bu kişi benim

Abdullah Keleş Bu kişi benim

Murat Boydak Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 15 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Atasever, M., Çelik, İ., Keleş, A., Boydak, M. (1999). Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 15(1), 145-152.
AMA Atasever M, Çelik İ, Keleş A, Boydak M. Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages. Eurasian J Vet Sci. Mart 1999;15(1):145-152.
Chicago Atasever, Mustafa, İlhami Çelik, Abdullah Keleş, ve Murat Boydak. “Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 15, sy. 1 (Mart 1999): 145-52.
EndNote Atasever M, Çelik İ, Keleş A, Boydak M (01 Mart 1999) Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 15 1 145–152.
IEEE M. Atasever, İ. Çelik, A. Keleş, ve M. Boydak, “Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages”, Eurasian J Vet Sci, c. 15, sy. 1, ss. 145–152, 1999.
ISNAD Atasever, Mustafa vd. “Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 15/1 (Mart 1999), 145-152.
JAMA Atasever M, Çelik İ, Keleş A, Boydak M. Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages. Eurasian J Vet Sci. 1999;15:145–152.
MLA Atasever, Mustafa vd. “Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 15, sy. 1, 1999, ss. 145-52.
Vancouver Atasever M, Çelik İ, Keleş A, Boydak M. Histological Determination of Different Tissues in Turkish Fermented Sausages. Eurasian J Vet Sci. 1999;15(1):145-52.