BibTex RIS Kaynak Göster

KANATLI HAYVAN ETLERİNDE ET ORİJİNİNİN RANDOM AMPLIFIED POLYMORPHIC DNA (RAPD) YÖNTEMİYLE TESPİTİ

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 4, 11 - 16, 01.12.2004

Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 4, 11 - 16, 01.12.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72DR34CE
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Ali Arslan Bu kişi benim

O. İrfan İlhak Bu kişi benim

Ö. Pelin Bozkurt Bu kişi benim

Pınar Şeker Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 20 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Arslan, A., İlhak, O. İ., Bozkurt, Ö. P., Şeker, P. (2004). Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 20(4), 11-16.
AMA Arslan A, İlhak Oİ, Bozkurt ÖP, Şeker P. Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique. Eurasian J Vet Sci. Aralık 2004;20(4):11-16.
Chicago Arslan, Ali, O. İrfan İlhak, Ö. Pelin Bozkurt, ve Pınar Şeker. “Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20, sy. 4 (Aralık 2004): 11-16.
EndNote Arslan A, İlhak Oİ, Bozkurt ÖP, Şeker P (01 Aralık 2004) Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20 4 11–16.
IEEE A. Arslan, O. İ. İlhak, Ö. P. Bozkurt, ve P. Şeker, “Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique”, Eurasian J Vet Sci, c. 20, sy. 4, ss. 11–16, 2004.
ISNAD Arslan, Ali vd. “Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20/4 (Aralık 2004), 11-16.
JAMA Arslan A, İlhak Oİ, Bozkurt ÖP, Şeker P. Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique. Eurasian J Vet Sci. 2004;20:11–16.
MLA Arslan, Ali vd. “Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 20, sy. 4, 2004, ss. 11-16.
Vancouver Arslan A, İlhak Oİ, Bozkurt ÖP, Şeker P. Identification of Poultry Meat Using Random Amplified Polymorphic DNA (RAPD) Technique. Eurasian J Vet Sci. 2004;20(4):11-6.