BibTex RIS Kaynak Göster

Şairin Kur’an Meali

Yıl 2013, Sayı: 1 - Bahar, 383 - 386, 15.03.2013

Öz

5 Eşref Edib “…meal kelimesi onu biraz yumuşattı” diye not düşmektedir. a.g.e., s. 159. 6 Edib, a.g.e., s. 165. 7 Yozgat İhsan Efendi’deki nüshaların yakılışına dair detaylar için Bkz. İsmail Hakkı Şengüler

Yıl 2013, Sayı: 1 - Bahar, 383 - 386, 15.03.2013

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Yayın Değerlendirme
Yazarlar

Şerif Eskin

Yayımlanma Tarihi 15 Mart 2013
Yayımlandığı Sayı Yıl 2013 Sayı: 1 - Bahar

Kaynak Göster

APA Eskin, Ş. (2013). Şairin Kur’an Meali. FSM İlmi Araştırmalar İnsan Ve Toplum Bilimleri Dergisi(1), 383-386.
AMA Eskin Ş. Şairin Kur’an Meali. FSM İlmi Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi. Mart 2013;(1):383-386.
Chicago Eskin, Şerif. “Şairin Kur’an Meali”. FSM İlmi Araştırmalar İnsan Ve Toplum Bilimleri Dergisi, sy. 1 (Mart 2013): 383-86.
EndNote Eskin Ş (01 Mart 2013) Şairin Kur’an Meali. FSM İlmi Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi 1 383–386.
IEEE Ş. Eskin, “Şairin Kur’an Meali”, FSM İlmi Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi, sy. 1, ss. 383–386, Mart 2013.
ISNAD Eskin, Şerif. “Şairin Kur’an Meali”. FSM İlmi Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi 1 (Mart 2013), 383-386.
JAMA Eskin Ş. Şairin Kur’an Meali. FSM İlmi Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi. 2013;:383–386.
MLA Eskin, Şerif. “Şairin Kur’an Meali”. FSM İlmi Araştırmalar İnsan Ve Toplum Bilimleri Dergisi, sy. 1, 2013, ss. 383-6.
Vancouver Eskin Ş. Şairin Kur’an Meali. FSM İlmi Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi. 2013(1):383-6.