Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

SEM Observations of Initial Clot Formation on Root Surfaces with Periodontal Disease Treated by Root Planing as well as Citric Acid and Tetracycline HCl

Yıl 1990, Cilt: 7 Sayı: 1, 1 - 14, 01.01.1990

Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit ve Tetrasiklin HCl'ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM ile İncelenmesi

Yıl 1990, Cilt: 7 Sayı: 1, 1 - 14, 01.01.1990
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Konular Sağlık Kurumları Yönetimi
Bölüm Özgün Araştırma Makalesi
Yazarlar

Belgin Bal Bu kişi benim

Kaya Eren Bu kişi benim

Köksal Baloş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1990
Yayımlandığı Sayı Yıl 1990 Cilt: 7 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Bal, B., Eren, K., & Baloş, K. (1990). Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit ve Tetrasiklin HCl’ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 7(1), 1-14.
AMA Bal B, Eren K, Baloş K. Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit ve Tetrasiklin HCl’ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. Nisan 1990;7(1):1-14.
Chicago Bal, Belgin, Kaya Eren, ve Köksal Baloş. “Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları Ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit Ve Tetrasiklin HCl’ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM Ile İncelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 7, sy. 1 (Nisan 1990): 1-14.
EndNote Bal B, Eren K, Baloş K (01 Nisan 1990) Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit ve Tetrasiklin HCl’ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 7 1 1–14.
IEEE B. Bal, K. Eren, ve K. Baloş, “Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit ve Tetrasiklin HCl’ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM ile İncelenmesi”, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, c. 7, sy. 1, ss. 1–14, 1990.
ISNAD Bal, Belgin vd. “Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları Ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit Ve Tetrasiklin HCl’ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM Ile İncelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 7/1 (Nisan 1990), 1-14.
JAMA Bal B, Eren K, Baloş K. Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit ve Tetrasiklin HCl’ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1990;7:1–14.
MLA Bal, Belgin vd. “Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları Ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit Ve Tetrasiklin HCl’ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM Ile İncelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, c. 7, sy. 1, 1990, ss. 1-14.
Vancouver Bal B, Eren K, Baloş K. Periodontitisli Kök Yüzeylerine Mekanik Sement Küretajları ile Birlikte Uygulanan Sitrik Asit ve Tetrasiklin HCl’ün Başlangıç Pıhtı Formasyonu Üzerine Etkilerinin SEM ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1990;7(1):1-14.