BibTex RIS Kaynak Göster

Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar

Yıl 2002, Cilt: 22 Sayı: 3, - , 01.09.2002
https://izlik.org/JA77UG58ZF

Öz

Bu makalede Geleneksel Türk Sanat Müziği terminolojisindeki çok kültürlü unsurlar ele alınmaktadır. Bu terminolojide kullanılan bazı terimler Türk müzik kültürünün tarih içerisinde geliştiği coğrafyayı gözler önüne sermektedir.

Multicultural terms in the terminology of traditional Turkish art music

Yıl 2002, Cilt: 22 Sayı: 3, - , 01.09.2002
https://izlik.org/JA77UG58ZF

Öz

In this article multicultural terms in the terminology of Traditional Turkish Art Music are investigated. Terms in the terminology of Traditional Turkish Art Music reflects geographical regions in which Turkish music culture has developed.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Yazarlar

M. Cihat Can Bu kişi benim

Nazife Oya Levendoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2002
IZ https://izlik.org/JA77UG58ZF
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 22 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Can, M. C., & Levendoğlu, N. O. (2002). Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar. Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi, 22(3). https://izlik.org/JA77UG58ZF
AMA 1.Can MC, Levendoğlu NO. Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar. GEFAD. 2002;22(3). https://izlik.org/JA77UG58ZF
Chicago Can, M. Cihat, ve Nazife Oya Levendoğlu. 2002. “Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar”. Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi 22 (3). https://izlik.org/JA77UG58ZF.
EndNote Can MC, Levendoğlu NO (01 Eylül 2002) Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar. Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi 22 3
IEEE [1]M. C. Can ve N. O. Levendoğlu, “Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar”, GEFAD, c. 22, sy 3, Eyl. 2002, [çevrimiçi]. Erişim adresi: https://izlik.org/JA77UG58ZF
ISNAD Can, M. Cihat - Levendoğlu, Nazife Oya. “Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar”. Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi 22/3 (01 Eylül 2002). https://izlik.org/JA77UG58ZF.
JAMA 1.Can MC, Levendoğlu NO. Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar. GEFAD. 2002;22. Available at https://izlik.org/JA77UG58ZF.
MLA Can, M. Cihat, ve Nazife Oya Levendoğlu. “Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar”. Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi, c. 22, sy 3, Eylül 2002, https://izlik.org/JA77UG58ZF.
Vancouver 1.M. Cihat Can, Nazife Oya Levendoğlu. Geleneksel Türk Sanat Müziği Terminolojisinde Çok Kültürlü Unsurlar. GEFAD [Internet]. 01 Eylül 2002;22(3). Erişim adresi: https://izlik.org/JA77UG58ZF