BibTex RIS Kaynak Göster

Faculty of Food (in Turkish)

Yıl 1976, Cilt: 1 Sayı: 2, - , 01.04.1976

Öz

Gıda maddelerinin üretimi ve korunması, gün geçtikçe kendini yenileyen, ilerleyen bir bilim dalıdır. Bu bilimin uygulamaya yansıyan yönü, teknolojisi, konunun gereğince bilinmesini, ham maddenin özelliklerinden başlayarak en sonunda tüketici bünyesindeki etkilerine dek uzayan aşamaların denetlenmesini gerektirmektedir. Gittikçe artan dünya nüfusu, artık her gıda maddesinin en akılcı yöntemlerle değerlendirilmesini ve yeni gıda maddelerinin yaratılmasını gerektirmektedir. Bu gereksinme özellikle ülkemiz için de bütün ağırlığı ile ortadadır.

Gıda Fakültesi

Yıl 1976, Cilt: 1 Sayı: 2, - , 01.04.1976

Öz

Gıda maddelerinin üretimi ve korunması, gün geçtikçe kendini yenileyen, ilerleyen bir bilim dalıdır. Bu bilimin uygulamaya yansıyan yönü, teknolojisi, konunun gereğince bilinmesini, ham maddenin özelliklerinden başlayarak en sonunda tüketici bünyesindeki etkilerine dek uzayan aşamaların denetlenmesini gerektirmektedir. Gittikçe artan dünya nüfusu, artık her gıda maddesinin en akılcı yöntemlerle değerlendirilmesini ve yeni gıda maddelerinin yaratılmasını gerektirmektedir. Bu gereksinme özellikle ülkemiz için de bütün ağırlığı ile ortadadır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Tunay Durgun Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1976
Yayımlandığı Sayı Yıl 1976 Cilt: 1 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Durgun, T. . (1976). Gıda Fakültesi. Gıda, 1(2).
AMA Durgun T. Gıda Fakültesi. GIDA. Nisan 1976;1(2).
Chicago Durgun, Tunay. “Gıda Fakültesi”. Gıda 1, sy. 2 (Nisan 1976).
EndNote Durgun T (01 Nisan 1976) Gıda Fakültesi. Gıda 1 2
IEEE T. . Durgun, “Gıda Fakültesi”, GIDA, c. 1, sy. 2, 1976.
ISNAD Durgun, Tunay. “Gıda Fakültesi”. Gıda 1/2 (Nisan 1976).
JAMA Durgun T. Gıda Fakültesi. GIDA. 1976;1.
MLA Durgun, Tunay. “Gıda Fakültesi”. Gıda, c. 1, sy. 2, 1976.
Vancouver Durgun T. Gıda Fakültesi. GIDA. 1976;1(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/