BibTex RIS Kaynak Göster

The Significance of Milk as a Source of Calcium (Turkish with English Abstract)

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 3, - , 01.06.1996

Öz

Interest in an adequate dietary intake of calcium has increased because of its reputed prevention of some illness as osteoporosis and blood pressure. As there is evidence of reality; the significance of milk as a source of dietary calcium has discussed in this study.

Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 3, - , 01.06.1996

Öz

Yüksek kan basıncı, hipertansiyon, kan basıncı osteoporozis gibi bazı hastalıkların önlenmesinde yeterli kalsiyum alımı büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle de derlememizde yüksek ve yarayışlı kalsiyum içeriğine sahip süt ve mamüllerinin önemi üzerinde durulmuştur.    

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Özer Kınık Bu kişi benim

Necati Akbulut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 21 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Kınık, Ö. ., & Akbulut, N. . (1996). Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. Gıda, 21(3).
AMA Kınık Ö, Akbulut N. Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. GIDA. Haziran 1996;21(3).
Chicago Kınık, Özer, ve Necati Akbulut. “Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi”. Gıda 21, sy. 3 (Haziran 1996).
EndNote Kınık Ö, Akbulut N (01 Haziran 1996) Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. Gıda 21 3
IEEE Ö. . Kınık ve N. . Akbulut, “Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi”, GIDA, c. 21, sy. 3, 1996.
ISNAD Kınık, Özer - Akbulut, Necati. “Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi”. Gıda 21/3 (Haziran 1996).
JAMA Kınık Ö, Akbulut N. Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. GIDA. 1996;21.
MLA Kınık, Özer ve Necati Akbulut. “Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi”. Gıda, c. 21, sy. 3, 1996.
Vancouver Kınık Ö, Akbulut N. Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. GIDA. 1996;21(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/