BibTex RIS Kaynak Göster

Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi

Yıl 1997, Cilt: 22 Sayı: 6, - , 01.12.1997

Öz

Eskişehir’in çeşitli bölgelerinde yetiştirilen ve Porsuk çayı ile sulanan sebze örnekleri ve sulama suyu örneklerinde nitrat-nitrit miktar tayinleri yapılmış ve bu örneklerde nitratı nitrite dönüştürdüğü bilinen Escherichia coli, Enterobacter aerogenes, Bacillus subtilis ve Pseudomonas aeruginosa bakterileri yönünden incelenmiştir. 

Assessment of Nitrate-Nitrite in Irrigated with River Porsuk Some Vegetable in Eskişehir (Turkish with English Abstract)

Yıl 1997, Cilt: 22 Sayı: 6, - , 01.12.1997

Öz

The vegetable samples were collected from different  agricultural area irrigated by Porsuk in Eskişehir. The quality of nitrate and nitrite in vegetable were determined and, these samples and of water samples were also tested for the existence and number of Escherichia coli, Enterobacter aerogenes, Bacillus subtilis and Pseudomonas aeruginosa bacteria which are known to convert nitrate to nitrate.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Betül Malkoçoğlu Bu kişi benim

Merih Kıvanç Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1997
Yayımlandığı Sayı Yıl 1997 Cilt: 22 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Malkoçoğlu, B. ., & Kıvanç, M. . (1997). Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. Gıda, 22(6).
AMA Malkoçoğlu B, Kıvanç M. Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. GIDA. Aralık 1997;22(6).
Chicago Malkoçoğlu, Betül, ve Merih Kıvanç. “Eskişehir’de Porsuk Çayı Ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi”. Gıda 22, sy. 6 (Aralık 1997).
EndNote Malkoçoğlu B, Kıvanç M (01 Aralık 1997) Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. Gıda 22 6
IEEE B. . Malkoçoğlu ve M. . Kıvanç, “Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi”, GIDA, c. 22, sy. 6, 1997.
ISNAD Malkoçoğlu, Betül - Kıvanç, Merih. “Eskişehir’de Porsuk Çayı Ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi”. Gıda 22/6 (Aralık 1997).
JAMA Malkoçoğlu B, Kıvanç M. Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. GIDA. 1997;22.
MLA Malkoçoğlu, Betül ve Merih Kıvanç. “Eskişehir’de Porsuk Çayı Ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi”. Gıda, c. 22, sy. 6, 1997.
Vancouver Malkoçoğlu B, Kıvanç M. Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. GIDA. 1997;22(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/