BibTex RIS Kaynak Göster

Dünya’da Yoğurt ve Üretimi

Yıl 1980, Cilt: 5 Sayı: 5, - , 01.10.1980

Öz

Bu yayın yoğurt yapımı konusunda en son basılmış bilgileri incelemektedir. Birçok yapım tekniği değerlendirilmiş ve yoğurt üretiminde kullanılan “Katkı maddeleri” (Additives) ve mikroorganizma üzerinde özellikle durulmuştur. Yoğurt’un yapım sonrası dayanıklılık süresinin uzatılabilmesi için gerekli tekniklerde ayrıca görüşülmüştür.  Çeşitli ülkelerin yoğurt ile ilgili yasal standartları, halen mevcut veya ticarette geçerli olabilecek uygulamalar ışığında dikkate alınmıştır.

Yoghurt and its Production Around the World (in Turkish)

Yıl 1980, Cilt: 5 Sayı: 5, - , 01.10.1980

Öz

Bu yayın yoğurt yapımı konusunda en son basılmış bilgileri incelemektedir. Birçok yapım tekniği değerlendirilmiş ve yoğurt üretiminde kullanılan “Katkı maddeleri” (Additives) ve mikroorganizma üzerinde özellikle durulmuştur. Yoğurt’un yapım sonrası dayanıklılık süresinin uzatılabilmesi için gerekli tekniklerde ayrıca görüşülmüştür.  Çeşitli ülkelerin yoğurt ile ilgili yasal standartları, halen mevcut veya ticarette geçerli olabilecek uygulamalar ışığında dikkate alınmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Atilla Konar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1980
Yayımlandığı Sayı Yıl 1980 Cilt: 5 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Konar, A. . (1980). Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. Gıda, 5(5).
AMA Konar A. Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. GIDA. Ekim 1980;5(5).
Chicago Konar, Atilla. “Dünya’da Yoğurt Ve Üretimi”. Gıda 5, sy. 5 (Ekim 1980).
EndNote Konar A (01 Ekim 1980) Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. Gıda 5 5
IEEE A. . Konar, “Dünya’da Yoğurt ve Üretimi”, GIDA, c. 5, sy. 5, 1980.
ISNAD Konar, Atilla. “Dünya’da Yoğurt Ve Üretimi”. Gıda 5/5 (Ekim 1980).
JAMA Konar A. Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. GIDA. 1980;5.
MLA Konar, Atilla. “Dünya’da Yoğurt Ve Üretimi”. Gıda, c. 5, sy. 5, 1980.
Vancouver Konar A. Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. GIDA. 1980;5(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/