BibTex RIS Kaynak Göster

Importance of Vegetable Oils in terms of Nutrition and Human Health (in Turkish)

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 5, - , 01.10.1981

Öz

Yağların biyolojik açıdan görev kısaca “yağ tüketimi olmaksızın yaşamın sürmesi olanaksızdır.” Şeklinde özetlenebilir. Gerçekten kobaylarla yapılan araştırmalar, tümü ile yağsız gıdalarla beslenen hayvanların, ancak vücutlarındaki depo yağları tükenene değin yaşadıklarını göstermiştir.

Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 5, - , 01.10.1981

Öz

Yağların biyolojik açıdan görev kısaca “yağ tüketimi olmaksızın yaşamın sürmesi olanaksızdır.” Şeklinde özetlenebilir. Gerçekten kobaylarla yapılan araştırmalar, tümü ile yağsız gıdalarla beslenen hayvanların, ancak vücutlarındaki depo yağları tükenene değin yaşadıklarını göstermiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Muammer Kayahan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1981
Yayımlandığı Sayı Yıl 1981 Cilt: 6 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Kayahan, M. . (1981). Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. Gıda, 6(5).
AMA Kayahan M. Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. GIDA. Ekim 1981;6(5).
Chicago Kayahan, Muammer. “Beslenme Ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi”. Gıda 6, sy. 5 (Ekim 1981).
EndNote Kayahan M (01 Ekim 1981) Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. Gıda 6 5
IEEE M. . Kayahan, “Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi”, GIDA, c. 6, sy. 5, 1981.
ISNAD Kayahan, Muammer. “Beslenme Ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi”. Gıda 6/5 (Ekim 1981).
JAMA Kayahan M. Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. GIDA. 1981;6.
MLA Kayahan, Muammer. “Beslenme Ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi”. Gıda, c. 6, sy. 5, 1981.
Vancouver Kayahan M. Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. GIDA. 1981;6(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/