BibTex RIS Kaynak Göster

Compounds in Honey and their Effects on Properties of Honey (in Turkish)

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 5, - , 01.10.1981

Öz

Balın görünüşü ve fiziksel özellikleri konusunda yapılan ilk gözlemlerden bu yana balın kompozisyonuyla ilgili araştırmalar başlıca iki aşamada geliştirilmiştir. İlk araştırıcıların çeşitli maddelerden meydana gelen bal karışımının kitle özelliklerini araştırdıkları söylenebilir. Analiz tekniklerinin çok duyarlılık kazanıp gelişmesiyle, kitle özellikleri konusundaki çalışmalardan birçoğu sürdürülmekle birlikte yoğunluk baldaki bileşimlerin ayrılması ve teşhisi yönüne kaydırılmıştır.

Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 5, - , 01.10.1981

Öz

Balın görünüşü ve fiziksel özellikleri konusunda yapılan ilk gözlemlerden bu yana balın kompozisyonuyla ilgili araştırmalar başlıca iki aşamada geliştirilmiştir. İlk araştırıcıların çeşitli maddelerden meydana gelen bal karışımının kitle özelliklerini araştırdıkları söylenebilir. Analiz tekniklerinin çok duyarlılık kazanıp gelişmesiyle, kitle özellikleri konusundaki çalışmalardan birçoğu sürdürülmekle birlikte yoğunluk baldaki bileşimlerin ayrılması ve teşhisi yönüne kaydırılmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Enver Öder Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1981
Yayımlandığı Sayı Yıl 1981 Cilt: 6 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Öder, E. . (1981). Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. Gıda, 6(5).
AMA Öder E. Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. GIDA. Ekim 1981;6(5).
Chicago Öder, Enver. “Bal İçerisindeki Maddeler Ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri”. Gıda 6, sy. 5 (Ekim 1981).
EndNote Öder E (01 Ekim 1981) Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. Gıda 6 5
IEEE E. . Öder, “Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri”, GIDA, c. 6, sy. 5, 1981.
ISNAD Öder, Enver. “Bal İçerisindeki Maddeler Ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri”. Gıda 6/5 (Ekim 1981).
JAMA Öder E. Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. GIDA. 1981;6.
MLA Öder, Enver. “Bal İçerisindeki Maddeler Ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri”. Gıda, c. 6, sy. 5, 1981.
Vancouver Öder E. Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. GIDA. 1981;6(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/