BibTex RIS Kaynak Göster

The Importance of Made of Sesame Seed With Sugar In Our Nutrition (Turkish with English Abstract)

Yıl 1985, Cilt: 10 Sayı: 3, - , 01.06.1985

Öz

In this article the importance of made of sesame seed with sugar in our nutrition had been discussed.

Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri

Yıl 1985, Cilt: 10 Sayı: 3, - , 01.06.1985

Öz

-

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1985
Yayımlandığı Sayı Yıl 1985 Cilt: 10 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. (1985). Gıda, 10(3).
AMA Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. GIDA. Haziran 1985;10(3).
Chicago “Tahin Helvasının Yapılışı Ve Beslememizdeki Yeri”. Gıda 10, sy. 3 (Haziran 1985).
EndNote (01 Haziran 1985) Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. Gıda 10 3
IEEE “Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri”, GIDA, c. 10, sy. 3, 1985.
ISNAD “Tahin Helvasının Yapılışı Ve Beslememizdeki Yeri”. Gıda 10/3 (Haziran 1985).
JAMA Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. GIDA. 1985;10.
MLA “Tahin Helvasının Yapılışı Ve Beslememizdeki Yeri”. Gıda, c. 10, sy. 3, 1985.
Vancouver Tahin Helvasının Yapılışı ve Beslememizdeki Yeri. GIDA. 1985;10(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/