BibTex RIS Kaynak Göster

A Modern Catering System: Cook-Chill (Turkish with English Abstract)

Yıl 2003, Cilt: 28 Sayı: 2, - , 01.04.2003
https://doi.org/10.15237/gida.GD14033

Öz

In this study, processing steps and advantages & disadvantages of cook-chill method was explained. Importance of quality control and HACCP practices in application of the system was outlined.  

Modern Catering Sistemi: Cook-Chill

Yıl 2003, Cilt: 28 Sayı: 2, - , 01.04.2003
https://doi.org/10.15237/gida.GD14033

Öz

Bu derlemede cook-chill (pişir-soğut) yönteminin işlem aşamaları, yöntemin avantaj ve dezavantajları ile sistemin yürütülmesinde kalite kontrol ve HACCP uygulamalarının önemi açıklanmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ö. Utku Çopur Bu kişi benim

C. Ece Tamer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 28 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Çopur, Ö. U. ., & Tamer, C. E. . (2003). Modern Catering Sistemi: Cook-Chill. Gıda, 28(2). https://doi.org/10.15237/gida.GD14033
AMA Çopur ÖU, Tamer CE. Modern Catering Sistemi: Cook-Chill. GIDA. Nisan 2003;28(2). doi:10.15237/gida.GD14033
Chicago Çopur, Ö. Utku, ve C. Ece Tamer. “Modern Catering Sistemi: Cook-Chill”. Gıda 28, sy. 2 (Nisan 2003). https://doi.org/10.15237/gida.GD14033.
EndNote Çopur ÖU, Tamer CE (01 Nisan 2003) Modern Catering Sistemi: Cook-Chill. Gıda 28 2
IEEE Ö. U. . Çopur ve C. E. . Tamer, “Modern Catering Sistemi: Cook-Chill”, GIDA, c. 28, sy. 2, 2003, doi: 10.15237/gida.GD14033.
ISNAD Çopur, Ö. Utku - Tamer, C. Ece. “Modern Catering Sistemi: Cook-Chill”. Gıda 28/2 (Nisan 2003). https://doi.org/10.15237/gida.GD14033.
JAMA Çopur ÖU, Tamer CE. Modern Catering Sistemi: Cook-Chill. GIDA. 2003;28. doi:10.15237/gida.GD14033.
MLA Çopur, Ö. Utku ve C. Ece Tamer. “Modern Catering Sistemi: Cook-Chill”. Gıda, c. 28, sy. 2, 2003, doi:10.15237/gida.GD14033.
Vancouver Çopur ÖU, Tamer CE. Modern Catering Sistemi: Cook-Chill. GIDA. 2003;28(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/