Cilt: 28 Sayı: 2, 1.04.2003

Yıl: 2003

Makaleler

 

1. Omega 3 Yağ Asitleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

 

4. Fungal Alfa Amilaz ve Deaktif Kuru Maya Preparatları Kullanılarak Hızlandırılmış Ekmek Yapımı

 

5. Pişirilmiş Tavuk ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi

 

6. Bal Proteinleri (İngilizce)

 

7. Modern Catering Sistemi: Cook-Chill

 

8. Beyaz Kum Midyesinin (Chamelea gallina L., 1758) Et Verimi ve Besin Madde İçeriği Üzerine bir Araştırma

 

11. Düşük Kalorili Torba Yoğurdu Üretiminde Simplesse 100 Kullanımı Üzerine bir Araştırma

 

13. Lactococcus lactis R Tarafından Üretilen Lactococcin R’nin Etki Mekanisması (İngilizce)

 

14. Gıda İşlemede Transglutaminaz Kullanımı

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/