Cilt: 28 Sayı: 1, 1.02.2003

Yıl: 2003

Makaleler

 

2. Hazır Tarhana Çorbaları Üzerinde Bir Araştırma

 

4. Tuzlu Yoğurt Üretimi Üzerine bir Araştırma

 

6. Lactococcus Lactis Suşlarında Ekzopolisakkarit Üretiminin Faj Dirençlilik ile İlişkisi

 

7. Piyasada Satılan Vişne Nektarlarının Antosiyanin İçeriği

 

8. Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi

 

9. Bakteriyel Biyolüminesans ve Uygulama Alanları

 

13. Yoğurdun Besleyici ve Sağlığı Koruyucu Etkisi

 

14. Kamboçya Çayından İzole Edilen Mayaların Antimikrobiyal Aktivitelerinin İncelenmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/