Cilt: 27 Sayı: 5, 1.10.2002

Yıl: 2002

Makaleler

 

2. Gıda Güvenliği Açısından Kritik Kontrol Noktaları ve Risk Analizleri Sistemi

 

4. Meyve ve Sebzelerde Büyüme Düzenleyici Madde Kullanımı ve Kalıntı Düzeyleri

 

5. Kıymalarda E. coli O157:H7 Aranmasında EZ Coli Kiti Kullanımı Üzerine Araştırma

 

8. Protein - Su İnteraksiyonları

 

9. İzmir'de Üretilen Bozaların Kimyasal Bileşimi Üzerine Bir Araştırma

 

10. Termal Analiz Tekniklerinin Gıdalardaki Uygulamaları

 

13. Permeatın Değerlendirilmesi

 

14. Beyaz Peynirde L. monocytogenes Patojeninin Aranması Üzerine bir Araştırma

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/