Cilt: 27 Sayı: 3, 1.06.2002

Yıl: 2002

Makaleler

 

4. Sauerkraut Üretiminde Bazı Parametrelerin Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri

 

5. Gıda Mikrobiyolojisinde İmmuno Manyetik Ayırma Sistemleri

 

8. Tarsus Yöresinde Yetiştirilen Misket Üzümünün Tatlı Şaraba Elverişliliği Üzerinde Bir Araştırma

 

9. Şaraplarda Bazı Biyojen Aminlerin Belirlenmesi

Editöre Mektup

10. İzmir Piyasasında Satılan Bazı Peynir Çeşitlerinin Kalsiyum, Fosfor, Sodyum ve Potasyum Düzeyleri Üzerine bir Değerlendirme

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/