Cilt: 27 Sayı: 4, 1.08.2002

Yıl: 2002

Makaleler

 

1. Cevizlerin NaOH ile Soyulmasının Matematiksel Analizi (İngilizce)

 

2. Bazı Ceviz (Juglans Regia L) Tiplerinin Kimyasal Bileşimi (İngilizce)

 

5. Yağsız Yoğurt Üretiminde Yağ Taklidi Madde Kullanımı

 

6. Campylobacter jejuni (İngilizce)

 

7. Mekanik Ayrılmış Etin Kalite Özellikleri ve Kullanım Alanları

 

8. Bazı Erik Çeşitlerinin Kurutmaya Elverişliliği Üzerinde Araştırmalar

 

9. Fındıkta Küf Florası ve Aflatoksin Oluşumunun Araştırılması

 

10. Etin Önemli Bir Kalite Özelliği: Lezzet

 

11. Alüminyum ve Sağlık

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/