Cilt: 27 Sayı: 2, 1.04.2002

Yıl: 2002

Makaleler

 

1. Gıdalarda Maillard Reaksiyonu

 

2. Şarapta Biyojen Aminler

 

5. Bazı Bisküvi Çeşitleri, Kek, Gofret, Bar ve Fındık Ezmelerinin Mineral İçerikleri

 

6. Karnabahar'ın Konserve Tip Tursuya Uygunluğunun Araştırılması

 

7. Süt ve Ürünlerindeki Bazı Metalik Kontaminantların Toksikolojik Etkileri

 

10. İnek ve Keçi Sütlerinin Tiyosiyanat İçeriklerinde Laktasyon Dönemindeki Değişimler

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/