Cilt: 27 Sayı: 1, 1.02.2002

Yıl: 2002

Makaleler

 

1. Enzimatik Yöntemle Bazı Sebze ve Meyvelerde Nitrat Düzeyinin Belirlenmesi

 

4. Laktokok Fajlarının Moleküler Genetik Doğası

 

5. Mekanik Kurutmada Hava Sıcaklığının Önemli Türk Fındık Çeşitlerinden Tombul'un Kalitesine Etkisi (İngilizce)

 

6. Süt Teknolojisinde HACCP

 

7. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi

 

9. Tulumba Tatlısının Üretiminde Yağ Emilimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/