Cilt: 28 Sayı: 3, 1.06.2003

Yıl: 2003

Makaleler

 

1. Makarnalık Buğdaylarda Lipoksigenaz Enzim Aktivitesinin Belirlenmesi

 

6. Elma Çürüklük Düzeyinin Elma Suyunun Patulin ve Fumarik Asit Düzeyine Etkisi

 

9. Üzümde Fenolik Bileşikler

 

10. Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin Saptanması

 

12. Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi

 

13. Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu

 

14. Sütçülük Yan Ürünleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/