Cilt: 28 Sayı: 5, 1.10.2003

Yıl: 2003

Makaleler

 

1. Tam Buğday Unu Ekmeklerinde Suda Çözünebilir Gamların Kullanım Olanakları

 

4. Tuzlu Yoğurt Üretimi Üzerine Bir Araştırma

 

4. Türkiye'nin Farklı Bölgelerinde Üretilen Değişik Un Tiplerinin Özellikleri II. Reolojik Özellikler

 

5. Surimi Jelinin Fiziksel Özelliklerini Etkileyen Faktörler

 

6. Bazı Türk ve Fransız Şaraplarında Poliollerin Belirlenmesi

 

8. Süt Endüstrisinde Atık ve Atıksu Yönetimi

 

9. Elektronik Burunun Gıda Endüstrisinde Kullanımı (İngilizce)

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/