Cilt: 29 Sayı: 1, 1.02.2004

Yıl: 2004

Makaleler

 

1. Surfektanların Buğday Proteinleri Üzerine Etkisinin Jel Filtrasyon Tekniği ile İncelenmesi

 

2. Farklı Asitliklerdeki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi ve Natamisinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi

 

3. Düşük Kalorili Kek Üretimi: 1. Formül Optimizasyonu

 

5. Andız (Juniperus drupacea) Pekmezi Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi Üzerine bir Araştırma

 

6. Değişik Gaz Salınımı Hızlarına Sahip Kabartma Tozlarının Pandispanya Tipi Keklerin Nitelikleri Üzerindeki Etkileri

 

7. Kornison (Cucumis sativus) Pektin Metilesteraz Enziminin bazı Nitelikleri

 

8. Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının Bazı Özellikleri

 

10. Farklı Teknolojilerle Üretilen Yerli Sucukların Üretim Aşamalarında Nitrat ve Nitrit Miktarlarında Meydana Gelen Değişiklikler

 

11. Yüksek Şeker İçerikli Gıdalarda Kserotolerant Mayaların Önemi

 

12. Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma

 

13. Yüksek Hidrostatik Basınç Tekniğinin Süt Endüstrisindeki Uygulamaları

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/