Cilt: 29 Sayı: 2, 1.04.2004

Yıl: 2004

Makaleler

 

1. Gıda Endüstrisinde Ozon Uygulamaları

 

3. Ticari Sartlarda Ekmek Üretiminde Patates ve Yulaf Unu Kullanmanın Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkileri

 

6. Gıdalarda Katı Faz Mikroekstraksiyon Tekniği ile Flavor Analizi

 

7. Hasat Zamanı ve Hasat Sonrası Olgunluğa Bağlı Olarak Bazı Avokado (Persea americana Mill) Çeşitlerinin Bileşimindeki Değişimler

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/