Cilt: 29 Sayı: 3, 1.06.2004

Yıl: 2004

Makaleler

 

1. Kabuk Maserasyonunun Bornova Misketinden Elde Edilen Şıradaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi

 

2. Dut Kurusunun Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Ekstraksiyon Koşullarının Belirlenmesi

 

4. Pamuk Yağının Hidrojenasyonunda Reaksiyon Hızı, Seçicilik ve İzomerizasyon

 

5. Düşük Kalorili Kek Üretimi: II. Standart Yağlı Kek ile Karşılaştırma

 

7. Oksidanların ve Lipid Ekstraksiyonunun Buğday Proteinleri Üzerine Etkisinin Jel Filtrasyon Tekniği ile İncelenmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/