Cilt: 28 Sayı: 4, 1.08.2003

Yıl: 2003

Makaleler

 

1. Gliserinin Biyokimyasal Yollarla Üretimi ve Şarap Fermentasyonlarındaki Önemi

 

3. Kavrulmuş Fındık Rengine Çeşit ve Başlangıç Neminin Etkileri (İngilizce)

 

5. İnek Sütlerinin Hareketli Aeromonas Türleri Yönünden İncelenmesi

 

6. Bıldırcın, Sülün ve Kaz Yumurtalarının Bazı Emülsiyon Özelliklerinin Tespiti

 

7. Sağlıklı Yetişkinlerde Yulaf Ezmesinin kan Lipidleri Üzerine Etkisi

 

9. Mikroenkapsülasyon Tekniği ve Süt teknolojisindeki Kullanım Olanakları

 

10. Çimlendirilmiş Çiğ Buğday Ürünü Olan Azık Üzerine Araştırmalar

 

14. Siyah Çayların Aroma Maddeleri Üzerine bir Araştırma

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/