BibTex RIS Kaynak Göster

Some Properties of Butter Manufactured with Mesophilic Lyophilized Starter Culters

Yıl 2004, Cilt: 29 Sayı: 2, - , 01.04.2004

Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri

Yıl 2004, Cilt: 29 Sayı: 2, - , 01.04.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 29 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. (2004). Gıda, 29(2).
AMA Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. GIDA. Nisan 2004;29(2).
Chicago “Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının Bazı Özellikleri”. Gıda 29, sy. 2 (Nisan 2004).
EndNote (01 Nisan 2004) Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. Gıda 29 2
IEEE “Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri”, GIDA, c. 29, sy. 2, 2004.
ISNAD “Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının Bazı Özellikleri”. Gıda 29/2 (Nisan 2004).
JAMA Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. GIDA. 2004;29.
MLA “Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının Bazı Özellikleri”. Gıda, c. 29, sy. 2, 2004.
Vancouver Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. GIDA. 2004;29(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/