BibTex RIS Kaynak Göster

The Effect on Non Fat Soy Flour on Physical, Chemical and Sensory Properties of Ice Cream with Vanilin (Turkish with English Abstract)

Yıl 2004, Cilt: 29 Sayı: 6, - , 01.12.2004

Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

Yıl 2004, Cilt: 29 Sayı: 6, - , 01.12.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 29 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. (2004). Gıda, 29(6).
AMA Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. GIDA. Aralık 2004;29(6).
Chicago “Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özelliklerine Etkisi”. Gıda 29, sy. 6 (Aralık 2004).
EndNote (01 Aralık 2004) Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. Gıda 29 6
IEEE “Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi”, GIDA, c. 29, sy. 6, 2004.
ISNAD “Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özelliklerine Etkisi”. Gıda 29/6 (Aralık 2004).
JAMA Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. GIDA. 2004;29.
MLA “Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal Ve Duyusal Özelliklerine Etkisi”. Gıda, c. 29, sy. 6, 2004.
Vancouver Yağsız Soya Ununun Vanilyalı Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. GIDA. 2004;29(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/