Loading [a11y]/accessibility-menu.js
The Use of High Hydrostatic Pressure in Meat Technology (Turkish with English Abstract)
Yıl 2004,
Cilt: 29 Sayı: 6, - , 01.12.2004
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı
Yıl 2004,
Cilt: 29 Sayı: 6, - , 01.12.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.
Kaynak Göster
APA |
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. (2004). Gıda, 29(6). |
|
AMA |
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. GIDA. Aralık 2004;29(6). |
|
Chicago |
“Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda 29, sy. 6 (Aralık 2004). |
|
EndNote |
(01 Aralık 2004) Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. Gıda 29 6 |
|
IEEE |
“Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”, GIDA, c. 29, sy. 6, 2004. |
|
ISNAD |
“Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda 29/6 (Aralık 2004). |
|
JAMA |
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. GIDA. 2004;29. |
|
MLA |
“Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda, c. 29, sy. 6, 2004. |
|
Vancouver |
Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. GIDA. 2004;29(6). |
|

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/