BibTex RIS Kaynak Göster

The Use of High Hydrostatic Pressure in Meat Technology (Turkish with English Abstract)

Yıl 2004, Cilt: 29 Sayı: 6, - , 01.12.2004

Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı

Yıl 2004, Cilt: 29 Sayı: 6, - , 01.12.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 29 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. (2004). Gıda, 29(6).
AMA Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. GIDA. Aralık 2004;29(6).
Chicago “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda 29, sy. 6 (Aralık 2004).
EndNote (01 Aralık 2004) Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. Gıda 29 6
IEEE “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”, GIDA, c. 29, sy. 6, 2004.
ISNAD “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda 29/6 (Aralık 2004).
JAMA Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. GIDA. 2004;29.
MLA “Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı”. Gıda, c. 29, sy. 6, 2004.
Vancouver Et Teknolojisinde Yüksek Hidrostatik Basınç Kullanımı. GIDA. 2004;29(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/