BibTex RIS Kaynak Göster

Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi

Yıl 2005, Cilt: 30 Sayı: 1, - , 01.02.2005

Öz

Bu çalışmada, kalite geliştirme çalışmalarının bazı temel kavramları araştırılmıştır. Ayrıca, bu konuda faydalı çalışmalar yapmış olan Genichi Taguchi felsefesinin, Deming'in yönetim prensiplerine ve batı endüstrisinde yaygın olan bazı felsefe ve metodolojilere uyumu incelenmiştir.  

Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi

Yıl 2005, Cilt: 30 Sayı: 1, - , 01.02.2005

Öz

Bu çalışmada, kalite geliştirme çalışmalarının bazı temel kavramları araştırılmıştır. Ayrıca, bu konuda faydalı çalışmalar yapmış olan Genichi Taguchi felsefesinin, Deming'in yönetim prensiplerine ve batı endüstrisinde yaygın olan bazı felsefe ve metodolojilere uyumu incelenmiştir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ahmet Kaya Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 2005
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 30 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kaya, A. . (2005). Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. Gıda, 30(1).
AMA Kaya A. Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. GIDA. Şubat 2005;30(1).
Chicago Kaya, Ahmet. “Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı Ve Taguchi Yöntemi”. Gıda 30, sy. 1 (Şubat 2005).
EndNote Kaya A (01 Şubat 2005) Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. Gıda 30 1
IEEE A. . Kaya, “Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi”, GIDA, c. 30, sy. 1, 2005.
ISNAD Kaya, Ahmet. “Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı Ve Taguchi Yöntemi”. Gıda 30/1 (Şubat 2005).
JAMA Kaya A. Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. GIDA. 2005;30.
MLA Kaya, Ahmet. “Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı Ve Taguchi Yöntemi”. Gıda, c. 30, sy. 1, 2005.
Vancouver Kaya A. Kalite Geliştirmede Deney Tasarımı ve Taguchi Yöntemi. GIDA. 2005;30(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/