Loading [MathJax]/extensions/MathMenu.js
Natural Food Colorants-II (Turkish with English Abstract)
Yıl 1995,
Cilt: 20 Sayı: 6, - , 01.12.1995
Musa Özcan
Atilla Akgül
Öz
Bu derlemede gıdalar için doğal renk maddeleri olan orçil, safran, sandal, üzüm, zerdeçal karışımlar ve diğerleri hakkında bilgi verilmiştir.
Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II
Yıl 1995,
Cilt: 20 Sayı: 6, - , 01.12.1995
Musa Özcan
Atilla Akgül
Öz
Bu derlemede gıdalar için doğal renk maddeleri olan orçil, safran, sandal, üzüm, zerdeçal karışımlar ve diğerleri hakkında bilgi verilmiştir.
Toplam 0 adet kaynakça vardır.
Kaynak Göster
APA |
Özcan, M. ., & Akgül, A. . (1995). Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. Gıda, 20(6). |
|
AMA |
Özcan M, Akgül A. Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. GIDA. Aralık 1995;20(6). |
|
Chicago |
Özcan, Musa, ve Atilla Akgül. “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”. Gıda 20, sy. 6 (Aralık 1995). |
|
EndNote |
Özcan M, Akgül A (01 Aralık 1995) Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. Gıda 20 6 |
|
IEEE |
M. . Özcan ve A. . Akgül, “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”, GIDA, c. 20, sy. 6, 1995. |
|
ISNAD |
Özcan, Musa - Akgül, Atilla. “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”. Gıda 20/6 (Aralık 1995). |
|
JAMA |
Özcan M, Akgül A. Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. GIDA. 1995;20. |
|
MLA |
Özcan, Musa ve Atilla Akgül. “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”. Gıda, c. 20, sy. 6, 1995. |
|
Vancouver |
Özcan M, Akgül A. Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. GIDA. 1995;20(6). |
|

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/