BibTex RIS Kaynak Göster

Natural Food Colorants-II (Turkish with English Abstract)

Yıl 1995, Cilt: 20 Sayı: 6, - , 01.12.1995

Öz

Bu derlemede gıdalar için doğal renk maddeleri olan orçil, safran, sandal, üzüm, zerdeçal karışımlar ve diğerleri hakkında bilgi verilmiştir.

Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II

Yıl 1995, Cilt: 20 Sayı: 6, - , 01.12.1995

Öz

Bu derlemede gıdalar için doğal renk maddeleri olan orçil, safran, sandal, üzüm, zerdeçal karışımlar ve diğerleri hakkında bilgi verilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Musa Özcan Bu kişi benim

Atilla Akgül Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 20 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Özcan, M. ., & Akgül, A. . (1995). Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. Gıda, 20(6).
AMA Özcan M, Akgül A. Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. GIDA. Aralık 1995;20(6).
Chicago Özcan, Musa, ve Atilla Akgül. “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”. Gıda 20, sy. 6 (Aralık 1995).
EndNote Özcan M, Akgül A (01 Aralık 1995) Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. Gıda 20 6
IEEE M. . Özcan ve A. . Akgül, “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”, GIDA, c. 20, sy. 6, 1995.
ISNAD Özcan, Musa - Akgül, Atilla. “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”. Gıda 20/6 (Aralık 1995).
JAMA Özcan M, Akgül A. Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. GIDA. 1995;20.
MLA Özcan, Musa ve Atilla Akgül. “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”. Gıda, c. 20, sy. 6, 1995.
Vancouver Özcan M, Akgül A. Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. GIDA. 1995;20(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/