BibTex RIS Kaynak Göster

A Research On Comsumptıon Of Egg In Tokat Province

Yıl 1993, Cilt: 1993 Sayı: 1, - , 01.06.1993

Öz

Agricultural statistics show that an avarage of 6.8 million of eggs are produced in Tur-key annually. A research carried out in Tokat shows that egg consumption per household is 67 per month and the most of this is consumed at breakfast. The adults, in the consumption of egg take the first row.

Tokat İl Merkezinde Yaşayan Hanehalklarının Yumurta Tüketim Durumu Üzerine Bir Araştırma

Yıl 1993, Cilt: 1993 Sayı: 1, - , 01.06.1993

Öz

Tarımsal istatistikler göstermektedirki Türkiye'de yılda ortalama 6.8 milyon yumurta üretilmektedir. Araştırmalar göstermektedir ki Tokat’ta yaşayan aileler ayda ortalama ola¬rak 67 adet yumurta tüketmekte ve bu, tüketim özellikle sabah kahvaltısı sabah kahvaltıla¬rında yoğunlaşmktadır. Yumurta tüketiminde yetişkinler ön sırayı almaktadırlar.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Halil Çivi Bu kişi benim

Zafer Gürler Bu kişi benim

Kemal Esengün Bu kişi benim

Osman Karkacıer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 1993 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Çivi, H., Gürler, Z., Esengün, K., Karkacıer, O. (1993). Tokat İl Merkezinde Yaşayan Hanehalklarının Yumurta Tüketim Durumu Üzerine Bir Araştırma. Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG), 1993(1).