BibTex RIS Kaynak Göster

İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi

Yıl 2004, Cilt: 7 Sayı: 1, - , 01.02.2004

Öz

Yıl 2004, Cilt: 7 Sayı: 1, - , 01.02.2004

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Mustafa Kılıç Bu kişi benim

Şebnem Tunç Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 7 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kılıç, M., & Tunç, Ş. (2004). İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi, 7(1).
AMA Kılıç M, Tunç Ş. İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi. HSİD. Şubat 2004;7(1).
Chicago Kılıç, Mustafa, ve Şebnem Tunç. “İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu Ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları Ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7, sy. 1 (Şubat 2004).
EndNote Kılıç M, Tunç Ş (01 Şubat 2004) İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7 1
IEEE M. Kılıç ve Ş. Tunç, “İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi”, HSİD, c. 7, sy. 1, 2004.
ISNAD Kılıç, Mustafa - Tunç, Şebnem. “İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu Ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları Ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7/1 (Şubat 2004).
JAMA Kılıç M, Tunç Ş. İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi. HSİD. 2004;7.
MLA Kılıç, Mustafa ve Şebnem Tunç. “İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu Ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları Ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi, c. 7, sy. 1, 2004.
Vancouver Kılıç M, Tunç Ş. İnsan Kaynakları Planlaması Açısından Doğu ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde Çalışan Hekimlerin Sorunları ve Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi. HSİD. 2004;7(1).