Sığır yetiştiriciliğinde körlılığı birinci derecede hayvanların et ve süt verimleri belirler. Et ve sütün ekonomik srnrrlar içinde üretimi ise öncelikle buzağılamanın düzenli ve uygun aralrklarla yinelenmesine bağlıdır.
1.Anonym,7.974 The trroductioh of Enlarged Fatty Livers in Geese, Poultry Inl. t3/L2 D'ecember, 1974.
2. ,Bielinski, K., Kaszynski, J. 1977. Changes in Weight F'orcibly Fed Frorrı 6 Weeks of Age. Poultry Abs. 3/8:1678.
3. Bobrowska, W. 19?7. The Suitability of Regional Types of Geese For Foie Gras Production Poultry Abs. 3/4: 660.
4. B'ggre, J., 'Tuske, J. 1985. The World's Largest Producer O,f Geese. Poultry Tnt. 24/12 November, 1985
5. İlaslan, M. Aşkın, Y. 19?B. I(ar's Bölgesi Kazlarında Bazı 'Karkas Öze[ikleri üzerinde Araştrrmalar zir. Fak. Derg. 27:3-4 Arıkara.
6. Jacquot, R., Le Bars, H., Simmonet, H, 19,60. Nutrition Animale. VoI: II, Tome I, J,B. BAİLLİEREŞ et FiIs. Paris.
7. Martincic, T., Fülgosi, E. 1978. Effect of Car'bohydrate Diet on Lipogenesis in,Geese. 1. Fatty Acit Composition Of Liver Lipida. ,Poultry Abs. 41 g: 2785. B. Scholtyssek, S. 198?. Geflügel. Verlag Eugen Ulmer. : Stuttgart.
Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.