Kurutulmuş tavuk güb,ıesinin yerr_ı olarak kullanrrnı ije ıillgi}i çalrymalar yapan araştırrcı,i|ar,:,b,lı ıııater.]ıa,trirı % 30 d; taylarrııda,iki yriiksek ha,rn proteİn içeııiği- nedönı il,ej özeııik]e g."''5 1getır9nıer için önemli bir proıtein kayrıağı olabileceğini ileri sürr-nüşler,dir
| Birincil Dil | Türkçe |
|---|---|
| Konular | Hayvansal Üretim (Diğer) |
| Bölüm | Derlemeler |
| Yazarlar | |
| Yayımlanma Tarihi | 30 Haziran 1990 |
| Gönderilme Tarihi | 30 Haziran 1990 |
| Yayımlandığı Sayı | Yıl 1990 Cilt: 34 Sayı: 1 |
Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.