Son yıllarda, kanatlı üretiminde yem girdilerinin oldukça yüksek olması yem kalitesine daha faz|a önem verilmesini zorunlu hale getirmektedir. Bu nedenle yemleme proğramının başarısı yem kalitesine ve özellikle yemlerin mikrobiyolojik ve mikotoksikolojik özelliklerine, yemde belli bir düzeyin üzerinde bulunması istenmeyen organik ya da inorganik maddelere ve diğer kalıntı maddelerine son derece bağlıdır.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Hayvansal Üretim (Diğer) |
Bölüm | Derlemeler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 30 Ocak 1998 |
Gönderilme Tarihi | 30 Ocak 1998 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1998 Cilt: 38 Sayı: 1 |
Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.