BibTex RIS Kaynak Göster

Effects of Supplemented Lycopene to Layer Diets on Egg Cholesterol Level and Fatty Acid Composition

Yıl 2012, Cilt: 53 Sayı: 2, - , 01.06.2012

Yumurta Tavukları Rasyonlarına İlave Edilen Likopenin Yumurtanın Kolesterol Seviyesi ve Yağ Asitleri Komposizyonuna Etkileri

Yıl 2012, Cilt: 53 Sayı: 2, - , 01.06.2012
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Ladine Çelik Bu kişi benim

Hasan Rüştü Kutlu Bu kişi benim

Zeynep Şahan

Ayfer Bozkurt Kiraz Bu kişi benim

Uğur Serbester Bu kişi benim

Ahmet Tekeli Bu kişi benim

Arif Hesenov Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2012
Gönderilme Tarihi 16 Nisan 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2012 Cilt: 53 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Çelik, L., Kutlu, H. . . . . . . . . . . . . . R., Şahan, Z., Kiraz, A. B., vd. (2012). Yumurta Tavukları Rasyonlarına İlave Edilen Likopenin Yumurtanın Kolesterol Seviyesi ve Yağ Asitleri Komposizyonuna Etkileri. Journal of Animal Production, 53(2).


26405

Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.


26407 26406 26408   26409  26410263992641126412  26413   26414 26415