BibTex RIS Kaynak Göster

Consumption Patterns of Ecological Egg and Chicken Meat and Determining the Consumer Preferences

Yıl 2005, Cilt: 46 Sayı: 2, - , 01.06.2005

Ekolojik Yumurta ve Tavuk Etinin Tüketim Eğilimleri ve Tüketici Özelliklerinin Belirlenmesi

Yıl 2005, Cilt: 46 Sayı: 2, - , 01.06.2005
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Göksel Armağan Bu kişi benim

Mürsel Özdoğan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2005
Gönderilme Tarihi 16 Nisan 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 46 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Armağan, G., & Özdoğan, M. (2005). Ekolojik Yumurta ve Tavuk Etinin Tüketim Eğilimleri ve Tüketici Özelliklerinin Belirlenmesi. Hayvansal Üretim, 46(2).


26405

Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.


26407 26406 26408   26409  26410263992641126412  26413   26414 26415